ALUPLAST IDEAL 5000 5 kamrás, 3 db tömités

eko-sun-70-6-kamras2db-tomites.png

5 kamrás rendszer, beépítési mélység 70 mm profil és 3 tömítés garantálja az optimális hő és hangszigetelést (1,2 W/m2K wg DIN 52619)

Középső tömítési rendszernek köszönhetően száraz kamrában vannak a vasalatok.

A 13 mm-es vasalat tengely áthúzás a keret szélétől tehetővé teszi a szélesebb végzárók alkalmazását, ami nagyobb biztonságot jelent a betörések ellen.

A komplett sarkos és lekerekített profilok modern és elegáns megjelenést mutatnak.

Esztétikus és láthatatlan tömítések az üveg léceknél. A 15 fokos ferde szög a keretnél és a szárnyaknál lehetővé teszi a víz lefolyását.

70 mm -es mélységű profil, középső tömítéssel, 5 kamrás. Az ideal 5000 rendszer az egy ideális profil, amely már eleget tesz a jövőbeli ablakok elvárásainak. Ötvözik a modern technikát a legmagasabb otthoni kényelemmel. Erős profilú 70 mm-es kialakítása és egy nagy kamra garantálja az optimális statikus paramétereket amelyek lehetővé teszik a beépítést nagyméretű ablakokkal. Öt kamrás kialakítás a magas hő-és hangszigetelést jellemzi. Ezek a profilok központi zárral rendelkeznek és 3 rétegű gumitömítéssel. A száraz kamrában, ahol a vasalatok végzik a munkájukat, nagy befolyást nyújt a stabilitásra.

Várhidi ablak