ALUPLAST IDEAL 4000 5 kamrás, 2 db tömités

eko-sun-70-6-kamras2db-tomites.png

5 kamrás rendszer, beépítési mélység 70 mm, optimális hő és hangszigetelést garantálnak (1,3 W/m2K DIN 52619)

- A nagy kamra erősítése garantálja az optimális statikát.

- Esztétikus és láthatatlan tömítések az üveg léceknél.

- A 15 fokos ferde szög a keretnél és a szárnyaknál lehetővé teszi a megfelelő víz lefolyását.

- A 13 mm-es vasalat tengely áthúzás a keret szélétől tehetővé teszi a szélesebb végzárok alkalmazását, ami nagyobb biztonságot jelent a betörések ellenállásától.

- Rendkívűl tartós és modern EPDM tömítések biztosítják az ablakok jobb tömítési tulajdonságait, hogy sokkal megbízhatóbbak legyenek.

- A komplett sarkos és lekerekített profilok modern és elegáns megjelenést mutatnak.

- A sima felület könnyen tisztitható.

A rendszer 70 mm beépítési mélységű, külső tömítéssel, 5 kamrás. Az ideal 4000 az ideális rendszer, új generációs profil, amely már eleget tesz a jövőbeli ablakoknak. Ezek ötvözik a modern technikát és a legmagasabb otthoni kényelmet. Erős profilú kialakítás, 70 mm-es mélysége és nagy kamra garantálja az optimális statikus paramétereket. A többkamrás kialakítás a magas hő- és hangszigetelést jellemzi. Eredeti és harmonikus kialakítással kombinálva saját stílusára szabhatja ablakát kihasználva a korlátlan lehetőségeket. Klasszikus, elegáns vonalak, karcsú profilok, kifejező kontúrokkal, sarkos változatban garantálja az időtlen eleganciát. Azok számára, akik a kivételes kreativitást szeretik, megtudják különböztetni a finom optika és a szelíd lekerekítést is. A lekerekített körvonalaik az ablakoknak nagyon vonzó és tökéletesen illeszkedő a modern építéshez. Különböző típusú üveg gyöngyök lehetővé teszik az extra stílust. A ideal 4000 rendszer ideális univerzális alkalmazásai, tökéletes mind a modern építészeti épülethez vagy egy- és több családi házaknál, valamint felújításoknál. Az utóbbi esetben, ahol ez gyakran nem lehetséges az ablak nyitása, amely különösen fontos előnye a csökkentett magasságú keret és a szárny, ami növeli az üveg felületét és lehetővé teszi, hogy több fényt nyújt a szobában.

Várhidi ablak