Nyitvatartás: H-P: 9-18 | Szo.: 9-14
1171 Bp., Péceli út 155. | 1037 Bp., Bécsi út 310.

Hasznos információk

NYÍLÁSZÁRÓ CSERE ÉS BEÉPÍTÉS 10% KEDVEZMÉNNYEL, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL (BUDAPEST, ECSER, MAGLÓD, PÉCEL, NAGYTARCSA, VECSÉS, GYÖMRŐ) 2023.08.31-IG!!!

A nyílászáró használati szempontjából, az egyik legfontosabb jellemző, a nyitásirány.
A nyitásirány megállapítása mindig a zsanér (csuklópánt amivel a szárny a tokhoz rögzítve van) oldaláról történik. Tehát belülről nézve a szerkezet jobbos, ha egyszárnyú és a zsanér a jobboldalon van. Ugyanígy állapítjuk meg a nyitás irányát egy kifelé nyíló szerkezetnek (pl.: bejárati vagy erkélyajtó) tehát mindig a zsanér oldalról, vagyis amely oldalon található a zsanér olyan nyitásirányú a szerkezetünk (baloldalon Balos; jobb oldalon Jobbos).

Stadúr:

Üveg helyett használatos műanyag ablak vagy ajtótokba építhető hőszigetelt átlátszatlan műanyag alapú panel. Abban az esetben, ahol nincs szükség kilátásra, de meg akarják őrizni a nyithatóságot, illetve nem kívánják befalazni a nyílást. Két műanyag lap közé purhab szerű szigetelő anyag van helyezve.

ÉMI minősítés:

Az építési termékek megfelelőségi igazolása, amit az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. (ÉMI Kht.) ad ki. A minősítést az Európai Közösségek Tanácsának 89/106/EGK Irányelve, és az azt módosító 93/68/EGK Irányelv, úgynevezett Építési Termék Irányelv előírásai alapján végzi.

ISO minősítés:

Az ISO egy nemzetközi szabványcsalád, aminek a versenyszférában legelterjedtebb rendszerszabványa az ISO 9001: 2000 Minőségirányítási és az ISO 14000 Környezetirányítási rendszerszabvány.

Szolgáltatásaink leírása:

Bontás:

A Bontás során a már meglévő, régi szerkezeteket, speciális orrfűrésszel elvágjuk és spájszer vassal keresztirányban összeroppantjuk, ezáltal a vakolat illetve a szerkezetek körüli falrész minimálisan vagy egyáltalán nem sérül.

Beépítés:

Helyszínre szállítás után, a nyílászárók beépítése szakszerű módon (milliméter pontossággal) történik. A már meg lévő illetve kialakított nyílásba beékelünk, ezután tokon keresztül úgynevezett speciális turbó csavarral a falba rögzítjük. Ezután purhabbal körbefújva szigeteljük, illetve ragasztjuk.

Helyreállítás (téglaépületben):

A beépített nyílászárók körül, a purhab száradása után, kőművesmunkával, esetenként gipszkartonnal, ill. vakoló anyag (Rimano 6-30) felhasználásával úgynevezett szobafestésig vissza javítjuk a falak állapotát.

Helyreállítás (panel épületben):

A beépített nyílászárók körül, a purhab száradása után úgynevezett takaróléccel letakarjuk és szilikonozással körbejavítjuk a falat így esztétikailag teljes összképet kapunk.

Várhidi ablak