ALUPLAST IDEAL 4000 new 6 kamrás, 2 db tömítés

eko-sun-70-6-kamras2db-tomites.png

6 kamrás rendszer a beépítési mélység 85 mm optimális hő és hangszigetelést garantálnak (1,3 W/m2K DIN 52619)

A nagy kamra erősítése garantálja az optimális statikát.

Esztétikus és láthatatlan tömítések az üveg léceknél.

A 15 fokos ferde szög a keretnél és a szárnyaknál lehetővé teszi a víz lefolyását.

A 13 mm-es vasalat a keret szélétől tehetővé teszi a szélesebb végzárók alkalmazását, ami nagyobb biztonságot jelent a betörések ellen.

Rendkívül tartós és modern EPDM tömítések biztosítják, hogy az ablakoknak jobbak legyenek a tömítési tulajdonságai, ezáltal sokkal megbízhatóbbak.

A komplett sarkos és lekerekített profilok modern és elegáns megjelenést mutatnak.A sima felület könnyen tisztítható.

A rendszer 85 mm mélységű, külső tömítéssel, 5 - 6 kamrás. Az ideal 4000 az ideális rendszer, új generációs profilja eleget tesz a jövőbeli ablakok elvárásainak. Ezek ötvözik a modern technikát és a legmagasabb otthoni kényelmet. Erős profilú kialakítású, 85 mm-es és egy nagy kamra garantálja az optimális statikus paramétereket, amik lehetővé teszik a végrehajtását a nagyméretű ablakokkal. Többkamrás kialakítás a magas hő-és hangszigetelést jellemzi. Eredeti és harmonikus kialakítással, kombinálva a bőséges rendszer megoldások korlátlan lehetőségeket teremt az ablakokra kiemelve a saját stílusra. Klasszikus,elegáns vonalak, karcsú profilok kifejező kontúrokkal sarkos változatban garantálja az időtlen eleganciát. Azok számára van akika kivételes kreativitást szeretik, megtudják különböztetni a finom optika és a szelíd lekerekítést is. A lekerekített körvonalai azablakoknak nagyon vonzó és tökéletesen illeszkedő a modern építéshez. Különböző típusú üveg gyöngyök lehetővé teszik az extra stílust. A ideal 4000 rendszer ideális univerzális alkalmazásai, tökéletes mind a modern építészeti épületekhez vagy egy és több családi házakhoz, valamint abban az esetben, f elújításokra. Az utóbbi esetben, ahol ez gyakran nem lehetséges az ablak nyitása, amely különösen fontos előnye a csökkentett magasságú keret és a szárny, ami növeli az üveg felületét, és lehetővé teszi, hogy több fényt nyújtson a szobában.

Várhidi ablak